Apotheek FarmaZorg Breda. Aangenaam.

Met meer dan 10 jaar ervaring is Apotheek FarmaZorg Breda de professioneel zorgpartner van grote instellingen tot kleine particuliere woongroepen. Apotheek FarmaZorg Breda is onderdeel van ApotheekGroep Breda.

Een eerste kennismaking

Apotheek FarmaZorg Breda is een professionele zorgpartner van grote instellingen tot kleine particuliere woongroepen. Met maar liefst 10 jaar ervaring geven wij antwoord op al uw vragen. Dat doen we niet zomaar. Want goede zorg … dat begint met kennismaken. Alleen dan ervaart u onze toegevoegde waarde. We laten u zien hoe we de medicatiedistributie en farmaceutische zorg in uw zorginstelling kunnen verbeteren. Daarvoor halen wij alles uit de kast. En hebben we de juiste klik? Dan zetten wij in op een langdurige, constructieve samenwerking.

Zo werken wij

Goede en duidelijke afstemming en communicatie. Dat resulteert in mediactieveiligheid. Na onze eerste kennismaking onderzoeken wij uw organisatie. Vanuit deze eerste scan omschrijven wij een farmaceutisch zorgplan. Kortom: duidelijke taal over onze diensten, onze producten en onze mogelijkheden. Na overeenstemming van alle keuzes wordt dit plan geïmplementeerd binnen uw organisatie. Daarna volgen wij voortdurend het medicatieproces  volgens de PDCA-cyclus. Zo blijft de zorg binnen uw instelling altijd optimaal.

Een slim systeem

Medicatiefouten gebeuren niet zomaar. Het is het gevolg van een verkeerde interpretatie van het voorschrift, typefouten of een onvolledige toedienlijst. Voorkomen is beter dan genezen. Daarom werken we samen vanuit één database. Zo spreken de voorschrijver, de apotheker en de zorgmedewerker altijd dezelfde taal. Via dit closed-loop systeem behoren medicatiefouten tot de verleden tijd. De gehele digitale keten is bovendien sluitend en AVG-proof. Zekerheid en veiligheid: dat staat voorop.

Ons motto

Samen sterk
Samenwerking met instellingen en thuiszorgorganisaties zorgt voor een optimaal medicatieproces. De essentie? Delen van kennis en ervaringen. Met als eindresultaat een grote kwaliteitsslag.

Maatwerk
Wij zoomen in op uw organisatie. Dat doen we op een toegankelijke en begrijpelijke manier. Zo ontzorgen we uw organisatie.

100% Specialistisch
Ondersteunen. Adviseren en controleren. Daarmee leveren we een toegevoegde waarde in de optimalisatie van uw medicatiebeleid.