Wat zeggen onze klanten over ons?

Een goede samenwerking resulteert in een tevreden klant. Wat onze klanten van onze samenwerking vinden leest u hieronder. Wilt u zelf een referentie schrijven op deze pagina, stuur deze dan in een mail naar info@farmazorgbreda.nl

Ik werk nu ander half jaar ontzettend prettig samen met de medewerkers van FarmazorgBreda. Men is alert, neemt gelukkig zeer laagdrempelig contact op met de verpleegkundig specialisten en mij. Men denkt mee in uitdagingen en oplossingen en niet in problemen. Ik hoop dat de samenwerking zo plezierig en constructief mag blijven.

- Dr. M.W.F. van Leen, Ruitersbos - Specialist ouderengeneeskunde

Bekijk volledige referentie

Met Apotheek FarmaZorg Breda samen op weg naar een hoger niveau van medicatieveiligheid voor onze bewoners van het Gastenhuis. Als startend wooninitiatief voor mensen met dementie hadden we het niet beter kunnen treffen. De woorden betrouwbaar, meedenkend en servicegericht zijn kenmerkend voor Apotheek FarmaZorg Breda.

- Marian Slingerland, Manager Het Gastenhuis Teteringen

Bekijk volledige referentie

Samen staan en gaan voor veilige en juiste medicatie op de gewenste tijd, voor onze cliënten in de ouderenzorg.

- Pauline Luijkx, Thebe - Specialist ouderengeneeskunde

Bekijk volledige referentie

Samen zoeken naar verbeteringen. Met elkaar komen tot afstemming. Leren van elkaar.

- Team Buurtzorg Breda Noord Liniedoorn, Thuiszorg

Bekijk volledige referentie

FarmaZorg: bereikbaar, flexibel en betrouwbaar, met een hoge servicegraad. FarmaZorg: proactief en coöperatief, word ik blij van. FarmaZorg: Betrokken en betrouwbaar.

- Lydia Verheijen, Thebe - Manager zorgteams De Hillen, Haga en Hagedonk

Bekijk volledige referentie