TOP in kwaliteit

Apotheek FarmaZorg Breda staat voor een duidelijke focus op topkwaliteit, een mensgerichte benadering, kostenreductie en een maatschappelijke verantwoordelijkheid. Met betrouwbare, toegankelijke en persoonlijke farmaceutische zorg en cliëntenzorg op topniveau. Met slimme innovaties en de modernste technieken. Met oog (en oor) voor welke vraag dan ook. Onze oplossingen, dat telt!

Bewezen kwaliteit

Bijgaand de uitkomst van een recente kwaliteitsaudit bij Apotheek FarmaZorg Breda. De resultaten spreken voor zich …

Apotheek FarmaZorg Breda levert farmaceutische zorg aan patiënten die gebruik maken van een medicatierol, zowel in instellingen als in de thuiszorg.

Apotheek FarmaZorg Breda heeft gedegen ervaring en expertise in instellingsfarmacie, is professioneel, goed georganiseerd en zichtbaar gestructureerd. Lean en in een flow werken is de basis van deze structuur. Er is ruimte om continu te kijken naar de mogelijkheden om deze zorg efficiënter en beter aan te bieden.

Hierbij wordt gebruik gemaakt van nieuwe ontwikkelingen in de markt en eigen innovatie. Het ondernemerschap is zichtbaar aanwezig, dit komt ook naar voren gelet op de mate van samenwerking met andere zorgverleners / zorgondernemers in de regio.

Apotheek FarmaZorg Breda heeft een gedegen expertise waar het gaat om farmaceutische deskundigheid. De apothekers zijn breed georiënteerd op inhoud, logistiek en automatisering. De organisatie maakt haar eigen modellen die transparantie en inzichtelijkheid geven in KPI’s. In de communicatie naar de instellingen zijn ze laagdrempelig, het hele team is goed bereikbaar. De locatie straalt professionaliteit uit, zo ook de medewerkers.

– Marita van Herpen, Stella Support –

Aan het woord over de apotheek

Benieuwd hoe anderen denken over de samenwerking met Apotheek FarmaZorg Breda? Kijk dan eens bij de referenties.

TOP Instellingsapotheken

Top Instellingsapotheek is een waarborg voor instellingsapotheken die bewezen hebben het beste te kunnen bieden op al deze gebieden. Top Instellingsapotheken in heel Nederland werken samen om kennis, slagkracht en innovatie te behouden en vergroten.

Zie hier voor meer informatie over de TOP Instellingsapotheek.