Expertise

Samen sterk

Apotheek FarmaZorg Breda onderneemt, innoveert en verandert. Maar dat doen we niet alleen. Logisch, want samen zorgen betekent samen werken. Daarom trekken we graag samen op met andere zorgverleners, zoals artsen en andere voorschrijvers, verpleegkundigen en (thuis)zorg. Volgens ons een kwestie van korte lijnen, luisteren, verbinden en ontmoeten. Dat staat of valt bij een slimme organisatie. Wijkgericht, dichtbij en met onze wortels in de regio. 

Slim innoveren

Apotheek FarmaZorg Breda is een moderne instellingsapotheek. Wij laten ons graag uitdagen door nieuwe ontwikkelingen en slimme innovaties. Sterker nog: die pakken we met beide handen aan. Op naar nog meer kansen en mogelijkheden om de zorgt te verbeteren.

TOP in kwaliteit

TOP Apotheek logo

Apotheek FarmaZorg Breda staat voor een duidelijke focus op topkwaliteit, een mensgerichte benadering, kostenreductie en een maatschappelijke verantwoordelijkheid. Met betrouwbare, toegankelijke en persoonlijke farmaceutische zorg en cliëntenzorg op topniveau. Met slimme innovaties en de modernste technieken. Met oog (en oor) voor welke vraag dan ook. Onze oplossingen, dat telt!

Sterk maatwerk

Uw organisatie. Uw wensen. Uw eisen. Vanuit hier geven wij invulling aan onze dienstverlening op maat. We brengen uw organisatie in kaart. Dat doen we met behulp van voortdurende audits binnen uw organisatie. Zo inventariseren we de problemen en analyseren we de resultaten. Daarna volgt een verbeterplan (IGJ en HKZ-proof) dat perfect aansluit op de identiteit en strategische doelen van uw organisatie. Oftewel: slagvaardig maatwerk.Specialisten

Bij Apotheek FarmaZorg Breda kunt u rekenen op periodieke medicatiereviews en continue bewaking op het voorschrijfbeleid van de artsen. Wij zetten in op optimale behandelingen, slimme besparingen en specialistische ondersteuning. Beloofd is beloofd.

Wilt u graag samenwerken of bent u benieuwd wat Apotheek FarmaZorg Breda voor uw organisatie kan betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. In een gesprek kunnen wij samen kijken naar de mogelijkheden.